(Tuleva) äiti opettelee

Hei kaikki ystävät ja uudet tuttavuudet!

Olemme mieheni kanssa uuden edessä, kun toivottu esikoinen on matkalla maailmaan. Tytöksi ovat häntä ultraäänissä kutsuneet ja hänen olisi määrä saapua maailmaan elokuun puolen välin jälkeen. Katsotaan tuleeko kello kädessä, vai myöhässä kuten äitinsä.

Olen aina rakastanut kirjoittamista ja nyt tämän uuden elämäntilanteen innoittamana halusin tehdä kirjoittamisen eteen jotain konkreettista. Tämän takia päätin avata hyvin ainutlaatuisen (hehe) blogin, jossa kirjoitan raskaudesta, odotuksesta, elämästä nyt ja sitten. En luonnollisestikaan tiennyt raskaudesta ennen omaa kokemustani juurikaan, joten koen, että kaikki raskauteen ja äitiyteen liittyvä on uuden opettelemista ja oppimista. Tule mukaan lukemaan siitä kuinka tämä tuleva äiti opettelee (myös tätä bloggaamista)! Tiedossa on hyvin sensuroimaton matka arjen ja juhlan keskellä, sillä sitähän elämä on.

Ps. Tänään raskaudestani on jo 80% takana, joten keskityn viikkojen tuijottelun sijaan enemmän suuriin linjoihin uuden edessä. Ihanaa kun olet löytänyt mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.