It’s Babyshower time!

Olen ollut vuosien varrella useamman kerran järjestämässä ystävilleni polttareita ja viime vuosina myös muutamia babyshowereita. Kaikki nämä elämän isoihin positiivisiin asioihin liittyvät juhlat ovat mielestäni täydellisiä mahdollisuuksia huomioida itselle tärkeitä ystäviä ja järjestäminen on juuri tästä syystä ollut aina antoisaa. Yllätettävän ystävän ilon näkeminen on joka kerta yhtä hienoa!

Itselle sekä polttarit että babyshowerit tuntuivat pitkään jotenkin kaukaisilta asioilta… ”joskus sitten!”. Nyt kuitenkin, kun meidän oma pikkuinen on ollut jo tovin mukana matkassa, olin salaa toivonut, että pääsisin kokemaan mistä tällaisissa juhlissa on kyse. Salaiset toiveeni tulivat tänään kertaheitolla kuulluiksi, kun kymmenen ystävääni pääsi yllättämään minut täysin! Olen edelleen häkeltynyt ja niin kiitollinen juhlista. Kiitos teille mukana olleille! ❤

IMG_2986

Ystäväni luona järjestetyissä Babyshowereissa oli koristeluiden lisäksi panostettu myös tarjottaviin. Kaikki oli niin suloista ja herkullista! Ruoan lisäksi myös juomapuoli oli kunnossa, sillä saimme nauttia Freixenetin alkoholitonta (vaaleanpunaista) skumppaa. Tämä kuohuva on varmasti paras alkoholiton, jota raskaanaoleva voi markkinoilta tällä hetkellä löytää. Iso suositus!

Yllätyksen, herkkujen ja onnellisen mielen lisäksi sain lahjaksi myös hemmottelua Helsinki DaySpahan, vaippakakun, sekä ihanan kirjan, jossa oli arvuuteltu muun muassa vauvan syntymäaikaa ja -painoa, nimiä, yms. Toivon, että arvailut noin 3000g syntymäpainosta, sekä lasketun ajan ympärille sijoittuneet syntymäpäivät pitävät paikkansa! 😉 Kirjaan oli myös kirjoitettu maailman suloisimpia runoja, sekä vinkkejä uusille tuleville vanhemmille.

 

fullsizeoutput_fc7.jpeg

IMG_2987

fullsizeoutput_fc6.jpeg

Nyt voinen myös kokemuksesta todeta, että vauvajuhlissa oli minulle selkeästi kyse myös eräänlaisesta virstanpylväästä, tai jopa riitistä, kohti vauvan syntymää. Babyshowerit järjestetään usein kuitenkin aivan raskauden loppuvaiheessa, joten nyt oli se hetki myös ystävieni mielestä. Päivä päivältä huomaan yhä enemmän olevani jo todella valmis tapaamaan pienokaisen! Hetki vielä…

Olen sanaton ja todellisessa vauvakuplassa nyt, joten päätän tämän postauksen näihin ystävien vauvajuhlakirjaan kirjoittamiin helmiin:

Te ootte parhaat mahdolliset vanhemmat just teidän ihanalle lapselle! ❤

Hengittele, älä stressaa ja elä hetkessä, nyt ja aina ❤

Urheilutrikoot jalassa on energisempi olo 😉 

/N

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.