Uutta hehkua (väsyneille) kasvoille

*Toteutettu yhteistyössä House of Organic Suomen kanssa

Kirjoitin viikko takaperin yhteistyöstäni House of Organic -nimisen luonnonkosmetiikkaan keskittyvän verkkokaupan kanssa. Sain heiltä testiin muutamia tuotteita vauvalle ja itselleni. Ensimmäisen postauksen (Attitude Baby tuotteista) pääset lukemaan täältä.

Onnekseni yhteistyö sisälsi myös tälle väsyneelle raskaanaolevalle hermorauniolle jotain kivaa! Sain itselleni kokeiltavaksi muutamia Evolven luonnonmukaisia kasvojenhoitotuotteita – kuorivan naamion sekä eheyttävän seerumin. Tämä yliajalle venynyt raskaus on aiheuttanut minulle jonkin verran hermojen kireyttä ja se näkyy ainakin omasta mielestä myös kasvoillani. Ja vaikka ei muiden mielestä näkyisikään, tuntuu, että kaikki hemmottelu on nyt tarpeen! 🙂

Lähtötilanne

Ne ketkä tuntevat minut henkilökohtaisesti, tietävät että olen kärsinyt iho-ongelmista jatkuvasti enemmän tai vähemmän teini-iästä saakka. Ison helpotuksen ihon hyvinvointiin on tuonut gluteeniton ruokavalio sekä hyvin rajoitettu maitotuotteiden nauttiminen. Huomaan ihossani välittömästi myös esimerkiksi irtokarkkien vaikutuksen – prosessoidut sokeripommit kyllä muistuttavat pieninä pommeina kasvoilla vielä viikkojenkin päästä. Huh.

Ruokavalion lisäksi myös ihonhoidontuotteilla on selkeä vaikutus ihoni kuntoon. En pysty käyttämään mitään markettituotteita tai perus puhdistusaineita. Ihoni vaatii siis melko paljon!

Kuulin ystävältäni ennen tuotteiden testausta, että Evolven tuotteet ovat hänen mielestään huippuja. Sanomattakin selvää, että olin kommentin jälkeen vielä enemmän innoissani päästessäni testaamaan näitä tuotteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuotteet testissä

*Rumpujen pärinää*

Maski ja seerumi yhdessä todella tekivät ihmeitä väsyneelle ja samealle iholle! Minun oli pakko ottaa meikitön, hoidon jälkeinen kuva ihostani muutaman päivän testailujen jälkeen, sillä hehku kasvoilla oli mielestäni silminnähtävä! Vai mitä mieltä olette? Täysin retusoimaton kuva alla.

Evolven hedelmähapponaamio levitetään puhtaalle iholle. Sen tarkoitus on kuoria ja sitä kautta tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Kuorinta ei kuitenkaan perustu mihinkään pieniin ihoa ”raapiviin” ainesosiin, vaan naamio on sametinpehmeää ja tuntuu iholla miellyttävältä. Naamion käyttäminen on mielestäni helppoa senkin takia, että sen vaikutusaika iholla on vain viisi minuuttia. Itselläni ainakin tuntuu jäävän kaikki kauneudenhoitorituaalit, joihin pyydetään varaamaan pitkiä aikoja tyyliin ”Anna vaikuttaa iholla 30 minuuttia ja toista käsittely”… Kenellä riittää kärsivällisyys kotioloissa tällaiseen? 😀

Naamion jälkeen olen levittänyt vauvan pepun pehmeälle iholle vielä hyaluroniseerumin. Tämän kombon jälkeen iho on sekä tuntunut että näyttänyt huomattavasti heleämmältä ja hemmotellulta! Tuotteet lämmittävät mieltä myös sen takia, että ne on 99% luonnollisia ainesosia sisältäviä – myös herkkä iho kiittää käytöstä. Mitään erityistä tuoksua naamiossa tai seerumissa ei ole.

Nyt syksyn ja arjen alkaessa näillä saa helposti uutta hehkua kasvoille! Alla linkit molempien tuotteiden tarkempiin kuvauksiin ja sivuille, joista pääset tilaamaan nämä myös itsellesi! Suosittelen hyvin lämpimästi – olet hemmottelusi ansainnut ❤

Evolve Organic Beauty Miracle Mask AHA kuoriva hedelmähapponaamio

Evolve Organic Beauty Hyaluronihappo serum 30ml

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

/N

One thought on “Uutta hehkua (väsyneille) kasvoille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.